Връщане и замяна

Независимо от причината, клиентът има правото да се откаже и върне закупената стока в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на нейното получаване, без да посочва причина. 


Единствените изисквания са: продуктът да не е повреден, замърсен, изпран, променян или носене/използван (освен да бъде премерен) и в първоначалния си вид.


Връщането трябва да бъде извършено по същия метод, по който е била извършена първоначалната доставка. Всички разходи по връщането в този случай се заплащат от клиента. Като следва:


- Пригответе за изпращане пълният получен комплект на продукта, както и всички съпътстващи го документи - касов бон, фактура. Освен закупените продукти, следва да се върнат и всички получени с нея подаръци, в случай, че такива са изпратени. 

- Изпратете пратката обратно, чрез куриерска фирма  до офис на Еконт:

София- Гладстон  ул. Цар Самуил №3 
за Габриела Попова, 0878719373
ВИШЪС ИНТЕНТ ЕООД

- Връщането на продукти по куриер е за ваша сметка, освен в случай на дефект или объркана пратка от нашата страна, тогава ние ще покрием куиерските услуги за връщане.

- Ако не сте заплатили сумата за връщане, то тя ще му бъде приспадната от сумата за въстановяване по поръчката.

- Ние имаме право да откажем приемането на предявеното връщане или замяна, ако установим замърсяване или повреждане на продуктите.

- След получаване на стоката обратно, ще въстановим сумата за продукта, чрез пощенски паричен превод или по банков път. Ако нямате банкова сметка и това не са опции за вас, моля свържете се с мен на info@viciousintent.bg, за да намерим  най- доброто решение на проблема. 


За да Ви възстановим сумата, моля имайте предвид следното:

-Възстановената сума е в български лева.
- Възстановяваме сума единствено към българска банкова сметка.


Рекламации и гаранция

Ваше право е да предявите рекламация, ако закупената от електронен магазин стока се окаже дефектна. Ако мислите, че има нещо нередно с продукта Ви, свържете се с нас, за да можем да преценим ситуацията и да Ви дадем следващите стъпки, които трябва да предприемете.


В случай, че рекламацията Ви е приета, в рамките на един месец ние трябва или да поправим безплатно за Вас стоката или да я заменим с нова. В случай, че не успеем да сторим едно от двете, ние ще развалим сделката, като Вие трябва да върнете продуктите, а ние Ви възстановяваме заплатената за тях сума.

Как да замените стока?

Може да замените закупения продукт с друг по ваш избор за същата стойност, или по-висока чрез доплащане. 

- Продукти изработени по поръчка на потребителя или съобразени с неговите индивидуални изисквания.


ВИШЪС ИНТЕНТ ЕООД

Седалище и адрес на управление: гр. София, ж.к. Хаджи Димитър 172
ЕИК/ПИК 206370599
Управител / Лице за контакт: Габриела Попова

email: info@viciousintent.bg


Неделя,Понеделник,Вторник,Сряда,Четвъртък,Петък,Събота
Януари,Февруари,Март,Април,Май,Юни,Юли,Август,Септември,Октомври,Ноември,Декември
Добавете в любимиВижте любимиПремахнете от любими
Вашата кошница

Кошницата ви в момента е празна.

Return To Shop

Добави ваучер:

Добави ваучер:

добавете ваучер за допълнителна отстъпка