Здравей!


Аз съм Габриела Попова, и това е моето креативно местенце в интернет пространсвото.

За себе си мога да кажа, че по душа съм обсебена от дрехите! По образование - прекарах известно време в паралелката по Моден дизайн на НБУ, а по професия около 7 години Visual Merchandiser (стилист/декоратор). 

Работила съм за редица ритейл брандове в България и Англия, като някои от тях са Forever21H&M и TOPSHOP. Благодарение на тази възможност очите и главата ми попиваха всяка нова и щура модна тенденция!

Научих, че да мечтаеш и да бъдеш bold, и да дадеш изява на артистичността си е истинското ЩАСТИЕ ! Как започна всичко и първата ми среща и любовта ми към този тип аксесоари се появи, когато се запознах с една много готина и свежа група хора по време на Notting Hill фестивала в Лондон. Именно те носеха тези “странни” за мен тогава, но интересни аксесоари по тялото си. И разбира се, досещате се какво си казах - ИСКАМ И АЗ! 

Разрових се из интернет страници и сайтове, но не исках поредният продукт от aliexpress. Реших, че АЗ ще си създам свой! 

След това подарих и първият ми по- сложен проект на най - добрата ми приятелка, а именно Тони от State Of heArt.


Дени пък от Moderella забеляза какво тайничко майсторя и подготвях и тя беше ПЪРВАТА ми официална поръчка!

И така, в моето креативно местенце Viciout Intent ще откриете идеите ми да преработя така наречените "харнеси" в нещо, което може да бъде част от твоя ежедневен outfit.

И не забравайте! Не се притеснявайте да бъдете дръзки и иновативни, защото модата според мен не търпи рамки, а аксесоарите и дрехите трябва да бъдат нашето поле за експерименти и забавление!

Enjoy! Приятно разглеждане….И пазаруване! :)

ГабриелаНеделя,Понеделник,Вторник,Сряда,Четвъртък,Петък,Събота
Януари,Февруари,Март,Април,Май,Юни,Юли,Август,Септември,Октомври,Ноември,Декември
translation missing: bg-BG.products.product.notice_only_stock
Добавете в любимиВижте любимиПремахнете от любими
Вашата кошница

Кошницата ви в момента е празна.

Return To Shop