Общи условия

1. Предмет

Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между ВИШЪС ИНТЕНТ ЕООД с управител Габриела Любомирова Попова , ЕИК 206370559 , със седалище и адрес на управление: гр. София 1000, жк Хаджи Димитър , бл 172, вх А, ет 2, ап 5, наричано по-долу за краткост „ДОСТАВЧИК“, и клиентите, наричани по-долу „ПОЛЗВАТЕЛИ“, на онлайн магазина https://viciousintent.bg, наричана по-долу „онлайн магазинът”.

Надзорни органи:
(1) Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София 1592, ул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, тел.: 02/91-53-518, факс: 02/91-53-525,


Email: kzld@cpdp.bg, Уеб сайт: www.cpdp.bg

(2) Комисия за защита на потребителите:
Адрес: 1000 гр. София, пл. „Славейков“ № 4А, ет. 3, 4 и 6, тел.: 02/933 0565, факс: 02/9884218, Телефон на потребителя: 0700 111 22, Уеб сайт: www.kzp.bg

2. Данни за доставчика

Информация съгласно Закона за електронната търговия:

Наименование на Доставчика: ВИШЪС ИНТЕНТ ЕООД , ЕИК 206370599 , със седалище и адрес на управление: гр. София 1000, жк Хаджи Димитър , бл 172, вх А, ет 2, ап 5

Данни за кореспонденция: гр. София 1000, жк Хаджи Димитър , бл 172, вх А, ет 2, ап 5 Имейл адрес: info@viciousintent.bg3. Общи положения

Следните условия се отнасят за всички поръчки, направени от клиента (наричан по-нататък „Вие“ , „ползвателят“) към Габриела Попова, (ЕИК 206370599, наричано по-нататък „Vicious Intent“ или „аз“), на сайта или мобилната версия.

Като използвате www.viciousintent.bg и/или направите поръчка, Вие се съгласявате да бъдете обвързани с условията, посочени тук. Моля, уверете се, че сте прочели и разбрали Условията, преди на направите своята поръчка.

Поръчки могат да бъдат направени само от частни лица, навършили 18 години, които не са поставени под попечителство.

Наличието на продукти или услуги на www.viciousintent.bg в определен момент не означава, че тези продукти ще се налични по всяко време. Запазваме си правото да преустановим предлагането на който и да било продукт на нашия онлайн магазин, по което и да било време.

Запазваме си правото да променяме тези Условия по всяко време, без да Ви уведомяваме предварително. Версията на Условията, която ще се прилага за Вашата поръчка, ще бъде тази, която е публикувана на www.viciousintent.bg в момента, когато направите поръчката.

4. Поръчване/сключване на договор

Можете да направите поръчка чрез www.viciousintent.bg.

За да използвате електронния магазин www.viciousintent.bg и за покупка на стоки, трябва да въведете избрани от вас име и парола, като по този начин създадете свой профил в платформата или да преминете през процедурата чрез опцията „Поръчай като гост“ от сайта www.viciousintent.bg, с което се счита, че сте съгласен и сте приел настоящите общи условия.

С попълване на данните си и натискане на бутоните „Регистрация“, декларирате, че сте запознат с тези общи условия, съгласен сте с тяхното съдържание и се задължавате безусловно да ги спазвате. Ако използвате процедурата „Поръчай като гост“ не сте задължени да създавате Профил в онлайн магазина, но се съгласявате с тези Общи Условия и безусловно да ги спазвате.

При извършване на регистрацията или поръчката се задължавате да предоставите верни и актуални данни. Също така се задължавате при промяна своевременно да актуализирате данните, посочени в регистрацията или поръчката си.

След като направите поръчката, ще получите потвърждение по имейл. Ако поради някаква причина не можем да изпълня Вашата поръчка, ще Ви уведомим при първа възможност.

За да закупите продукт:
(1) Влизате в секцията Продукти;
(2) Избирате една или повече от предлаганите стоки и добавяте към секцията „Количка“ на мaгазина, като трябва да посочите и брой за закупуване;
(3) Предоставяте необходимите данни за поръчката- име, телефон;
(4) Предоставяте данни за извършване на доставката- адрес, име на офис на Еконт за доставка за България;
(5) Избирате начин за плащане на стоката.
(6)Избирате начин на доставка.
(7) Потвърждавате поръчката.

5. Цени и разходи за доставки

Показаните цени на www.viciousintent.bg не включват разходите за доставка.

Намаления, промоции и подаръци се предоставят от Доставчика на Потребителите при спазване на изискванията на Закона за защита на потребителите и съгласно обявените от Доставчика чрез електронния магазин условия за съответните стоки.

Разходите за доставка за всяка поръчка са:

Доставката за България се осъществява чрез фирми Еконт.

Цена за доставка до офис на куриер - 7.50лв.
Доставка до адрес на купувача за цялата страна - 9.50лв.

Всеки клиент попълва сам данни за доставка в онлайн магазина, като ако избере „доставка до офис на Еконт“, трябва да въведе точно име на офиса на Еконт по време на завършването на поръчката.

При отказ от пратката, клиентът дължи сумите за доставка до и обратно.

6. Доставка

Стремим се да изпращаме поръчките за най-краткото възможно време и в реда, по който са били направени. Нашата цел е да доставим поръчката в рамките на 3-5 работни дни след потвърждаването й. Ако доставката може да отнеме по-дълго поради неочаквани усложнения, то ние ще се свържем с вас по имейл или телефон, а в случай че времето за доставка надвиши 7 дни, можете да отмените поръчката си.

При поръчка, направена петък след 14 ч., събота и неделя, както и през официалните почивни дни, срокът за обработка тече от първия работен ден.

След като поръчате, ще получите потвърждение по имейл с информация за това, кога се очаква да бъде извършена поръчката.

​​7. Отказване на поръчка

Можете да отмените или да върнете поръчката от датата, на която поръчате, до 14 дни след получаване на поръчаните стоки без да са били носени или с нарушен търговски вид. Ако сте заплатили стоките, ще Ви възстановим сумата, като стандартните разходи за доставка няма да бъдат възстановени, както и разходите за връщане на стоката до Антоанета Дианова Бонева, ако такива са били направени. Ако решите да задържите определени стоки и да отмените само частично Вашата поръчка, разходите за доставка също няма да Ви бъдат възстановени.

​Ако желаете да откажете или да върнете Вашата поръчка, моля следвайте инструкцийте за замяна в секция "Връщане и замяна" ; като изпратите обратно стоката(ите), в рамките на периода от 14 дни. Ще възстановим средствата по банков път възможно най-скоро или най-късно 14 дни от датата на получаване на уведомлението за отмяна на поръчката, само ако сме получили стоките.

​Ако стоката, която получите, е дефектна, моля, уведомете Vicious Intent своевременно и върнете стоката, както е посочено. Ще възстановим пълната сума, която сте заплатили, за всички продукти, за които бъде установено, че са дефектни.

​Стоки, които не могат да бъдат върнати или заменени:

– cтoки, изpaбoтeни пo пopъчкa нa пoтpeбитeля или cъoбpaзнo нeгoвитe индивидyaлни изиcквaния.

8. Връщане и замяна​

Ако желаете да върнете продукт, моля, използвайте следните стъпки:

​1) Свалете, принтирайте и попълнете бланката за връщане на продукти.

​Изтеглете тук: ЛИНК

​2) Пригответе за изпращане пълният получен комплект на продукта, както и всички съпътстващи го документи - касов бон, фактура, и бланката за връщане на продукти - попълнена. Освен закупените продукти, следва да се върнат и всички получени с нея подаръци, в случай, че такива са ти изпратени.

3) Изпратете пратката обратно чрез куриерска фирма Еконт България. Можете да го направите директно от техен офис или да се свържете с тях на телефон 07001 7300. Ние имаме право да откажем приемането на предявеното връщане или замяна, ако установим замърсяване или повреждане на продуктите.

Връщането на продукти по куриер е за ВАША сметка, освен в случай на дефект или объркана пратка от нашата страна, тогава ние ще покрием куиерските услуги за връщане.

Данни за връщане:

Фирма: ВИШЪС ИНТЕНТ ЕООД , ЕИК 206370599

Телефон: 08787 19 373

Адрес: Офис на Еконт София - Гладстон, ул. Цар Самуил №3

Представител: Габриела Попова

4) Ако не сте заплатили сумата за връщане, то тя ще му бъде приспадната от сумата за въстановяване по поръчката.

5) Сумата по поръчката ви ще бъде възтановена само ако стоките не са повредени, замърсени, изпрани, променяни или носени. (освен да бъдат премерени)

6) За да Ви възстановим сумата, моля имайте предвид следното:

● Възстановената сума е в български лева.

● Възстановяваме сума единствено към българска банкова сметка

Как да замените стока?

Може да замените закупения продукт с друг по ваш избор за същата стойност, или по-висока чрез доплащане.

Можете да платите чрез наложен платеж при получаване на стоките, без допълнителни такси, като изберете тази опция при завършването на вашата поръчка.

9. Цветове

Цветът, който виждате, зависи от Вашата компютърна система и не можем да гарантираме, че Вашият монитор, телефон, таблет или друго електронно устройство ще покаже вярно тези цветове.

10. Защита на Личните Данни

ВИШЪС ИНТЕНТ ЕООД предприема мерки за защита на личните данни на своите потребители съгласно Закона за защита на личните данни.

От съображения за сигурност на личните данни на Ползвателите, Доставчикът ще изпрати данните само на e-mail адрес, който е бил посочен от Ползвателите в момента на регистрацията.

Доставчикът има право да съхранява данни в крайното съобщително устройство на Ползвателя, освен ако последният изрично изрази несъгласието си за това.

Ползвателят се съгласява, че Доставчикът има право да изпраща по всяко време електронни съобщения към Ползвателя, докато е налице регистрация на Ползвателя в електронния магазин на Доставчика.
Ползвателят се съгласява, че Доставчикът има право да събира, съхранява и обработва данни за поведението на Ползвателя при използването на електронния магазин.

Във всеки момент, Доставчикът има право да изисква от Ползвателя да се легитимира и да удостовери достоверността на всяко едно от обявените по време на регистрацията обстоятелства и лични данни.

Неделя,Понеделник,Вторник,Сряда,Четвъртък,Петък,Събота
Януари,Февруари,Март,Април,Май,Юни,Юли,Август,Септември,Октомври,Ноември,Декември
Добавете в любимиВижте любимиПремахнете от любими
Вашата кошница

Кошницата ви в момента е празна.

Return To Shop

Добави ваучер:

Добави ваучер:

добавете ваучер за допълнителна отстъпка